Slide #1 image

Indítógépek

Egyik fő tevékenységünk pirotehnikai (tűzijáték és egyéb) indítógépek tervezése és gyártása. Termékeink között kézi vezérlésű, programvezérlésű, és rádiófrekvenciás indítógépek is találhatóak.

Tűzijáték indítógépek

Cégünk 2004 óta foglalkozik tűzijáték inditógépek, és más pirotechnikai indító- és vezérlőeszközök tervezésével, gyártásával, szervizelésével. Nem rendelkezünk állandó termékpalettával, mivel fő profilunk a tervezés, és az egyedi és kis sorozatú készülékek gyártása. Ezen az oldalon az eddig megtervezett és legyártott készülékekből adunk egy rövid összeállítást, a teljesség igénye nélkül.

Termékpalettánk

Az általunk tervezett és legyártott indítógépek között vannak hagyományos kézi vezérlésű nyomógombos illetve forgatókapcsolós típusok, de a technika fejlődésével és a felhasználók igényszintjének növekedésével lépést tartva időről-időre végzünk új fejlesztéseket. Programozható készülékeink lehetővé teszik az aláfestő zenéhez való pontos szinkronizálást, vagy több helyszín műsorának összehangolását. Nemrégiben elkészült új rendszerünk 40-480 csatornát képes indítani. Az indítóegységek és a vezérlőpult között rádiófrekvenciás, vagy keverten rádiófrekvenciás és kétvezetékes (CAN buszos) kommunikáció valósul meg, csökkentve a telepítés idő- és pénzigényét. A rendszer kiegészíthető kézi indítóegységgel is, amely egyszerűbb feladatoknál vagy programindításnál nélkülözhetővé teszi az indító bőröndöt. A rendszer indulókészletben is megvásárolható, azután a cég fejlődésével kis beruházással új indító egységekkel bővíthető. Megrendelőink igényeit - akár a teljesen egyedi igényeket is - viszonylag rövid határidővel megvalósítjuk, legyen szó akár meglévő készülékeink módosításáról, vagy új fejlesztésről!

Galéria

Az alábbi mintaképekre kattintva galéria nyílik, amelyben - a teljesség igénye nélkül - megtekintheti eddig elkészült gépeinket.

 

Ha indítógépeinkkel kapcsolatban szüksége van további információra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!