Slide #1 image

Gyártás

Cégünk vállalja kis és közepes sorozatú SMD és hagyományos tervezésű nyomtatott áramkörök beültetését, készülékek összeszerelését. A beültetést ESD védett munkahelyeken, korszerű eszközökkel végezzük.

Készülékgyártás

Vállaljuk kis és közepes sorozatú hagyományos, illetve SMD tervezésű nyomtatott áramkörök alkatrészbeültetését. Az ESD-érzékeny alkatrészeket (pl. FET-ek, integrált áramkörök egy része) tartalmazó panelek beültetése és kezelése ESD-védett munkaállomáson történik. Az elkészült panelek követése érdekében egyedi dokumentációs rendszert alkalmazunk. Ha szükséges, nagy lábsűrűségű integrált áramkörök cseréjét (ki- illetve újraforrasztás), illetve egyéb javítási munkát is meg tudunk oldani. A beültetési megbízásokat rövid határidővel és kedvező áron vállaljuk.

További, kapcsolódó szolgáltatásaink

LFOAz elkészült panelekben lévő programozható eszközöket a megrendelő kérésére felprogramozzuk, amennyiben igény van rá, elvégezzük az élesztést. Kisebb sorozatú készülékek teljes összeszerelését is vállaljuk. Ha a megrendelő kéri, az anyagbeszerzést is vállaljuk. Amennyiben egyéb kapcsolódó feladatok is felmerülnek, egyeztetés után általában azokat is el tudjuk végezni

Galéria

Az alábbi mintaképekre kattintva galéria nyílik, amelyben néhány, általunk legyártott panel képét tartalmazza.

 

Ha a nyomtatott áramkör beültetéssel kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!